CUM FUNCTIONEAZA IMPRUMUTURILE PRIN AMANETARE?

Imprumuturile prin amanetare sunt o modalitate rapida si usoara de a imprumuta bani fara birocratie. Imprumuturile se bazeaza pe valoarea garantiei dvs. colaterale, nu pe ratingul de credit sau programul dvs. de plati. Supus legilor in vigoare, un imprumut tipic prin amanetare poate avea o durata de 30 zile/o luna, cu posibilitate de prelungire la finalul termenului. Daca nu puteti achita integral imprumutul, inclusiv in cursul oricarei perioade de prelungire aplicabile, va oferim prelungiri/reinnoiri pentru a va da timp in plus. Imprumutam pentru o varietate de articole, bijuterii din aur, diamante, electronice, auto, argint, ceasuri etc. Doar aduceti-ne un articol de valoare, impreuna cu un act de identitate cu fotografie, valabil, si va vom da banii in cateva minute.

 CE ESTE O PRELUNGIRE?

Daca nu puteti achita imprumutul in totalitate la data scadentei sale, puteti obtine o prelungire a imprumutului. La prelungire vi se va solicita sa achitati o parte din dobanda datorata, apoi puteti prelungi imprumutul dvs.

 CE ESTE O REINNOIRE?

Daca nu puteti achita imprumutul in totalitate la data scadentei sale, puteti obtine o reinnoire. La reinnoire, achitati dobanda care s-a acumulat la imprumutul dvs., in totalitate, si se scrie un nou împrumut. Suma principala a imprumutului ramane aceeasi, ca si rata dobanzii, dar data scadenta este restabilita pentru durata completa a imprumutului.

IMI VOI PIERDE PRODUSELE?

Majoritatea clientilor nostri isi achita imprumuturile prin amanetare si isi ridica produsele. Daca un client alege sa nu achite imprumutul, produsul / garantia colaterala a imprumutului este pierduta. De asemenea, vom achizitiona articole de valoare, daca nu doriti sa obtineti un imprumut prin amanetare.

 CUM STABILITI VALOAREA UNUI ARTICOL?

Ne bazam sumele imprumutate prin amanetare pe valoarea articolului dvs. — valoarea sa curenta de evaluare, starea sa curenta si capacitatea noastra de a vinde articolul. Folosim toate instrumentele de cercetare aflate la dispozitia noastra pentru a stabili valoarea unui articol si a va oferi cea mai mare suma de bani posibila. Procesul de evaluare variaza in functie de tipul de articol — de exemplu, bijuteriile sunt evaluate diferit fata de un laptop. Avem un departament intern de evaluare si cercetare care analizeaza mii de articole, pentru a se asigura ca valorile imprumuturilor noastre sunt in linie cu locul general pe piata pentru marfurile avute in proprietate anterior. Acesta ne furnizeaza valoarea de vanzare cu amanuntul a unui articol cand era nou, valoarea sa de piata ca obiect folosit.

 CUM STABILITI STAREA UNUI ARTICOL?

Starea unui articol este întotdeauna luata in considerare in timpul procesului de evaluare. Daca un televizor cu diagonala de 32-inch vine in stare perfecta de functionare, iar un televizor cu diagonala de 32-inch vine cu ecranul ciobit, vom acorda un imprumut mai mare pentru televizorul care este in stare mai buna.
Atunci cand dorti sa amanetati marfuri generale, vom testa fiecare articol pentru a ne asigura ca se afla in stare buna de functionare. Acest lucru include, dar nu se limiteaza la inspectarea vizuala, alimentarea articolului si pornirea acestuia, si notarea in cazul in care sunt incluse orice accesorii necesare cum ar fi telecomenzi si manuale.
Cu cat starea articolului dvs. este mai buna, cu atat mai multi bani va putem imprumuta. Acest lucru este adevarat pentru orice garantii colaterale.

 CUM STABILITI PRETUL AURULUI?

Pretul aurului se bazeaza pe valorile pe piata, pret care este analizat de rutina si actualizat de departamentul nostru intern de evaluare. Preturile pot varia mult, intrucat suma pentru aur de 24K este semnificativ mai mare decat pentru aur de 14K. 

 ESTE IN SIGURANTA GARANTIA MEA COLATERALA IN TIMP CE SE AFLA IN AMANET?

In timp ce articolul dvs. este in amanet, sunteti inca proprietarul acestuia. Este raspunderea noastra sa il pastram in siguranta si in stare buna in timp ce se afla in grija noastra. Cand ne dati un articol pentru amanet, vom pastra toate accesoriile (telecomenzi, cabluri etc.) impreuna cu articolul dvs., si le vom plasa intr-o zona sigura. Articolul dvs. este pastrat in siguranta aici pana cand reveniti pentru a va achita integral imprumutul si a va solicita marfa.

 CUM STABILITI VALOAREA BIJUTERIILOR?

Atunci cand bijuteriile sunt garantii colaterale, testam metalele pretioase si diamantele pentru a le stabili valoarea.
Testarea diamantelor include inspectarea vizuala, folosind o lupa de bijutier, cantarirea articolului, dimensionarea (stabilirea greutatii in carate) oricaror pietre, si notarea taieturii/culorii/claritatii fiecareia — puteti cunoaste acest proces drept cei 4 C.
In plus, testam metalul folosind un acid special care stabileste caratele aurului. Se efectueaza pentru a asigura testarea curata, astfel incat sa nu existe citiri false la articolul dvs., ceea ce ar putea reduce suma pe care v-o putem imprumuta.