In timp ce articolul dvs. este In amanet, sunteti inca proprietarul sau. Articolul dvs. este pastrat in siguranta pana cand reveniti pentru a va achita integral imprumutul si a va solicita marfa. Cand ne dati un articol ca garantie colaterala pentru amanet, vom pastra toate accesoriile (telecomenzi, cabluri etc.) impreuna cu articolul dvs., si le vom plasa in facilitatea noastra sigura, intr-o zona desemnata de numarul dvs. de imprumut prin amanet. Toate agentiile CreditAmanet sunt asigurate pentru intreaga valoare a imprumuturilor pentru care pastram garantii colaterale.

Puteti verifica oricand, la orice ora, suma totala de achitat si data scadenta a contractelor dvs. in contul de client autentificandu-va cu CNP-ul si parola unica de pe ultima pagina a contractului dvs.

Puteti prelungi, achita partial sau chiar lichida contractele direct din contul de client, prin plata online cu cardul.

Colegii nostri lucratori sunt profesionisti instruiti in toate aspectele afacerii noastre, inclusiv cu educatie extinsa cu privire la produsele pe care le primim si le vindem. Acestia trebuie sa finalizeze cateva cursuri de educatie continua in fiecare an si sa participe la cursuri educationale suplimentare in fiecare trimestru, pe masura ce noi produse/servicii sunt implementate in magazinele noastre. Lucratorii CreditAmanet sunt mandri de munca lor, iar acest lucru se vede — de la codul lor constant de tinuta pana la modul in care intampina clientii si se ocupa increzatori de tranzactii — acestia sunt profesionisti gata sa va ajute.

Magazinele noastre sunt auditate constant de un Departament de Audit Intern & Siguranta, si lucreaza indeaproape cu oficialii locali care se ocupa de aplicarea legii.