Responsabilitate socială

În cei aproape 15 ani de existență, am învățat că a fi parte din comunitate înseamnă în primul rând a privi către oameni. Implicarea activă a companiilor în dezvoltarea mediului social nu mai este de mult timp un deziderat, ci o necesitate reală, care poate produce un impact semnificativ și vizibil. De aceea, CreditAmanet a ales să investească într-un viitor mai bun în aceeași măsură în care investim în inovația din industria noastră.

Credem cu tărie că educația este fundamentul unei comunități sănătoase, care se poate dezvolta armonios. Astfel, ne-am luat angajamentul de a sprijini și de a încuraja performanțele sportivilor, elevilor și studenților olimpici cu situații vulnerabile. Inițiativele CreditAmanet constau în acțiuni de susținere și sponsorizare cu burse speciale, prin intermediul Asociaţiei Bine Pentru Oameni, inițiativă ce completează scopul companiei noastre de a acționa și a contribui astăzi la dezvoltarea pozitivă a societății, pentru un mâine mai bun. 

Aflați care sunt cauzele susținute de pe pagina de Facebook a Asociației Bine Pentru Oameni. Pentru mai multe informații click aici.