A. TERMENI & CONDIȚII

Vă rugam, să parcurgeți cu atenție termenii și condițiile din prezenta politica (“TOC”), înainte de utilizarea website-ului magnorshop.ro (“website”), MAGNOR Trading rezervandu-și dreptul de a restricționa accesul asupra website-ului, oricărui utilizator care nu respecta TOC și/sau care efectuează activități ilegale.

Serviciile asigurate de către MAGNOR Trading, prin intermediul website-ului sau pot fi utilizate de către orice utilizator, atât timp cât prezentele condiții sunt respectate. Prin utilizarea website-ului se indica acceptarea în întregime a regulilor dispuse prin prezentul.

Website-ul are ca scop informarea tuturor potențialilor clienți și a clienților existenți în legătură cu serviciile pe care MAGNOR Trading le oferă în zona de creditare prin amanetare, oferind informații complete despre toate tipurile de servicii, produse ce pot fi folosite în acoperirea scopurilor contractuale, informații despre locațiile organizației, cât și multe alte informații legate de oportunități de munca în cadrul organizației sau informații practice de contact.

MAGNOR Trading face eforturi permanente pentru a pastra acuratețea informațiilor din acest website, rareori putând fi identificate inadvertente(ex: unele specificații sau prețul pot fi modificate sau pot conține erori de operare).

Toate promoțiile prezente pe website sunt valabile în limita stocului disponibil. Ne declinam răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

 

B. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

MAGNOR Trading își rezerva toate și oricare drepturi de proprietate și proprietate intelectuala cu privire la software-ul și conținutul aferent website-ului, inclusiv, dar fară a ne limita la fotografiile puse la dispoziția dumneavoastră pe sau prin intermediul acestui website.

Toate acestea ramân în proprietatea societății și sunt protejate conform legislației naționale aplicabile sau a tratatelor internaționale. Puteți stoca, imprima și afișă conținutul website-ului doar pentru uz personal.

Nu sunteți autorizat în niciun fel direct sau indirect să publicați, distribuiți, să reproduceți, să modificați/adaptați/crea opere derivate sau să folosiți în alt mod în activitatea comerciala, în orice format, text, fotografii sau orice alta informație sau materiale afișate în cadrul acestui website.

În lipsa unei prevederi contrare în acest sens în prezentul document sau printr-o informare separata în cadrul website-ului sau alt mediu ales de MAGNOR Trading, toate și orice marca, nume de titular de marca, sau adresa, desen/model reprezentând și afisând produsele obiect al serviciilor de amanet și vânzare apartinând terților, astfel cum sunt prezentate și oferirite spre vinzare sau în scop de publicitate și promovare în cadrul website-ului, nu sunt în nici un fel asociate, afiliate sau dețin altfel de legături comerciale sau de alta natura cu MAGNOR Trading.

În cazul în care se face vă face referire la o marca a unui terț sau la o alta denumire a acestuia, aceastea sunt utilizate în mod legal, verificat și asumat, în conformitate cu practicile loiale în materie industriala sau comerciala, pentru a descrie sau identifica produsele, respectiv caracteristicile produselor vândute de către MAGNOR Trading, precum și serviciile acesteia.

MAGNOR Trading declară și își asumă că respecta drepturile de proprietate intelectuala ale terților.

Daca aveți motive întemeiate să suspectați că orice conținut (inclusiv fotografii), servicii sau produse oferite spre vânzare, vândute și promovate prin intermediul website-ului încalcă drepturi de proprietate intelectuala ne puteți semnala și raporta încălcarea în scris – prin indicarea numelui complet, a adresei și a datelor de contact [email și/sau un număr de telefon telefon], insclusiv semnătură, a link-ului direct din cadrul site-ului unde se regăsește materialul în cauza, inclusiv prezentarea dreptului pretins a fi încălcat și motivele și dovezile în susținere - folosind datele de contact menționate mai jos în cadrul secțiunii Contact MAGNOR Trading, subsectiunea dedicata.

 

C. CONFIDENȚIALITATE

Toate informațiile conținute sunt proprietate a societății MAGNOR Trading. Societatea se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor website-ului către terti și să le

folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții sai, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea website-ului și a ofertelor acestuia.

Societatea vă reține datele personale minime necesare desfășurării activitatiilor propuse, cu scopul efectuării activităților de ofertare și contractare ulterioare și le vă folosi doar în scopul desfășurării solicitării transmise de client/client prospect, și repsectiv a informării utilizatorilor privind situația contului de pe site, privind evoluția și starea comenzilor, în evaluarea produselor și serviciilor oferite precum și în prelucrarea datelor sau în vederea administrării bazei de clienți.

MAGNOR Trading poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale, doar în situația în care aceștia și-au dat consimțământul anticipat.

MAGNOR Trading se obliga să respecte intimitatea și viață personala. Prin urmare, vă vom informa mai jos despre prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când utilizați website-ul sau eventual cardul de fidelitate primit de la noi.

MAGNOR Trading este responsabil pentru respectarea dispozițiilor Regulamentului general privind protecția datelor (cu prescurtarea în engleza, GDPR). Practicile noastre privind protecția datelor sunt conforme cu legislația aplicabila privind protecția datelor, în vigoare.

Datele cu caracter personal sunt toate datele care se refera la dvs. personal. Acestea includ, de exemplu, numele dvs., adresa dvs. de email sau comportamentul dvs. de utilizator atunci când utilizați mediile noastre electronice.

Toate serviciile și produsele oferite sunt disponibile doar clienților sau clienților prospecti ce au împlinit deja vârstă de 18 ani, MAGNOR Trading nepermitand desfășurarea de activități pentru minori.

În contextul serviciilor din website ne-ați pus la dispoziție în scopul înregistrării și prin aceasta, pentru prestarea serviciilor noastre de baza, următoarele date cu caracter personal: • prenume și nume • adresa (strada, numărul, codul postal, localitate) (date oferite voluntar la înregistrarea online) • e-mail • telefon • numele companiei, daca achiziția se vă efectua pe firma • adresa de livrare

Cu toate că web-siteul pus la dispoziție de MAGNOR Trading oferă și posibilitatea plații cu cardul, MAGNOR Trading nu vă retine datele aferente cardului, toate datele plații se vor face direct către procesatorul împuternicit de MAGNOR Trading să efectueze aceste activități, respectiv Netopia.

Pentru transmiterea obiectelor achiziționate, MAGNOR Trading vă transmite la solicitarea clientului, datele (minimale) necesare (nume, prenume, adresa, tel) pentru transport către companie de curierat.

Aceste date sunt necesare obligatoriu după înregistrarea și crearea contului dvs. de client, dar mai ales pentru desfășurarea contractului și eventual pentru utilizarea cardului de fidelitate. Odată cu deschiderea contului de client, atribuim un număr de client, care este alocat datelor dvs. personale de client, deoarece acest număr permite identificarea univoca a persoanei dvs.

Aveți posibilitate de a schimba aceste date prin contactarea serviciilor noastre de suport la adresa suport@magnor.ro sau la adresa responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal (DPO) dpo@magnor.ro.

Datele dvs. de utilizare, precum și datele privind comportamentul în privință cumpărării vor fi păstrate timp de 3 ani. Cu toate acestea, datele dvs. de baza vor fi păstrate pe durata realizării contractului și o perioada de 5 ani după ultima activitate desfășurată.

Datele dumneavoastră sunt păstrate în întregime în spațiul UE, nefiind permisa transmiterea acestora sau prelucrearea în afara acestui spatiu. Luam masuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele de accesul nedorit într-un mod cât mai amplu posibil. În afara de securizarea mediului de operare, de exemplu, în anumite zone (cont de client, formular de contact pentru site) folosim procedeul de criptare. Informațiile pe care le furnizați vor fi transmise ulterior, în forma criptata, folosind protocolul SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a datelor de către terti. Puteți identifica acest aspect prin faptul că în bara de stare a browserului dvs. apare simbolul unui lacat închis, iar bara de adresa începe cu „https“. Securitatea datelor vă fi ajustata în funcție de stadiul actual al tehnicii.

Drepturile dumneavoastră conform regulamentului GDPR, pe care MAGNOR Trading se obliga să le respecte, sunt următoarele:

a. Dreptul la informare

Aveți dreptul să solicitați oricând informații de la noi despre datele stocate despre dvs., precum și despre originea acestora, destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt transmise aceste date și despre scopul stocării. Pentru toate celelalte copii cu excepția primei copii, pot fi facturate costuri administrative rezonabile. Aceasta nu se aplica pentru comunicarea informațiilor pe cale electronica.

b. Dreptul de retragere

Daca v-ați dat acordul cu privire la utilizarea datelor, îl puteți retrage în orice moment cu efect pentru viitor, fară a vă expune motivele. Pentru aceasta este suficient să trimiteți un email la dpo@magnor.ro. Alternativ puteți trimite notificarea de retragere prin posta, la adresa Str. Vaselor 60, sector 2, București. Daca primiti oferte publicitare prin email sau prin SMS, puteți să faceți click pe link-ul „Dezabonare“ de la sfârșitul fiecărei oferte publicitare sau să trimiteți email la adresa dpo@magnor.ro pentru a vă exercita dreptul de retragere.

c. Dreptul de rectificare

În cazul în care datele dvs. stocate la MAGNOR Trading sunt incorecte, puteți să le corectați în orice moment în contul dvs. de client sau să ne permiteți noua corectarea lor.

d. Dreptul de anulare și blocare

Aveți dreptul să blocați și să ștergeți datele stocate despre dvs. la MAGNOR Trading. Ștergerea datelor dvs. cu caracter personal poate fi efectuata în orice moment, conform paragrafului de mai jos, prin intermediul formularului pe care îl primiti de la Centrul nostru de suport sau utilizând datele noastre de contact pentru aceasta solicitare. De regula, datele dvs. sunt șterse imediat, dar nu mai tărziu de o luna de la aplicarea acestui drept. Daca ștergerea contravine obligațiilor de păstrare a datelor stabilite prin lege, contract sau prin reglementari legislative fiscale, respectiv comerciale sau altor motive statutate de lege, în loc de ștergere, se poate efectua numai blocarea datelor dvs. Daca acesta este cazul contului dvs. de client, veți primi o notificare de la noi în acest sens. După ștergerea datelor dvs., nu mai este posibila primirea informațiilor.

Daca nu ați utilizat cardul de fidelitate timp de 3 ani de la începerea contractului, nu mai este necesara punerea în vigoare a dreptului de ștergere. Toate datele cu caracter personal care nu mai trebuie stocate din motive legislative vor fi șterse după termenul menționat anterior. Datele cu caracter personal, cum ar fi datele de baza, care nu trebuie șterse în timpul stocării din motive juridice, vor fi blocate pentru siguranță dvs.

e. Dreptul de transmitere a datelor

În cazul în care ne solicitați datele cu caracter personal puse la dispoziție, daca doriți, vă vom furniza sau comunica dvs. sau unei alte persoane responsabile datele într-un format structurat, comun și procesabil electronic. Acesta din urma numai daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

f. Dreptul la obiecție

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor în scopuri de marketing direct în orice moment și fară a vă expune motivele. În plus, vă atragem atenția că prin refuzarea tuturor proceselor de prelucrare a datelor, realizarea contractului cu privire la cardul de client și desfășurarea programelor pentru clienți pot fi limitate sau nu mai pot fi posibile.

g. Drepturi extinse în ceea ce privește prelucrarea datelor în scopul evaluării personalizate

În afara de drepturile menționate mai sus, în ceea ce privește prelucrarea datelor în scopul evaluării personalizate aveți dreptul suplimentar la participarea că persoana fizica la procesul de luare a deciziilor, dreptul de a contesta și dreptul de a vă exprima punctul de vedere.

h. Contact (pentru punerea în vigoare a drepturilor persoanelor vizate)

Daca ne contactați prin email la dpo@magnor.ro sau prin posta la adresa Str. Vaselor 60, sector 2, București informațiile furnizate de dvs. (adresa dvs. de email, numele dvs. și numărul dvs. de telefon, daca este cazul) vor fi stocate de noi pentru a vă raspunde la întrebări, respectiv pentru a vă satisface solicitarea. Ștergem datele care apar în acest context după ce spațiul de stocare nu mai este necesar sau limitam procesarea daca exista obligații de păstrare stipulate de lege.

i. Dreptul de a depune plângere

În caz de plângeri, vă rugam să contactați autoritatea menționată mai jos. În plus, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, daca sunteți de părere că vi s-au încălcat drepturile privind protecția datelor.

 

Contact MAGNOR Trading

Întrebările legate de toate procesările de date cu privire la serviciile prestate de MAGNOR Trading pot fi adresate oricând la:

dpo@magnor.ro, suport@magnor.ro 

Responsabil cu protecția datelor: email: dpo@magnor.ro; telefon: 021.310.40.48; adresa: Str. Vaselor 60, sector 2, București.

Întrebări legate de conținutul website-ului magnorshop.ro sau o raportare a unei încălcări a unui drept de proprietate intelectuala pot fi adresate oricând în scris la adresa societății sau pe email conform datelor de mai jos:

Email: suport@magnor.ro Telefon: 021.310.40.48 Adresa: Str. Vaselor 60, sector 2, București.

 

Vă asiguram că este parte a politicii MAGNOR Trading că aceasta să analizeze și să verifice cu promptitudine întrebările dumneavoastră, totodată să răspundă cât de repede posibil, inclusiv la orice raportări privind încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuala și, în orice caz, să ia de îndată masurile care se impun.