ani

16 ani

MAGNOR este liderul în creditare prin amanet și platforma cea mai performantă pentru tranzacționarea bijuteriilor, produselor de lux, electronicelor și metalelor prețioase.

angajati

160+ angajați

O echipă solidară de peste 160 de membri, înzestrată cu viziuni similare, ce promovează seriozitatea, integritatea și etica profesională.

magazin

25 agenții

O rețea de filiale formată din 25 de magazine distribuite pe întreg teritoriul țării.

count

2M+ clienți fericiți

Peste 2 milioane de clienți fericiți și mulțumiți de serviciile și produsele oferite de noi.

misiunea

Misiunea noastra

Vom deveni opțiunea numărul 1 în servicii de creditare prin amanet și platforma cea mai performantă de tranzacționare a bijuteriilor, produselor de lux, electronice și metalelor prețioase, pentru că noi credem într-un spirit competitiv promovat de dorința de a învăța și inova.

afaceri

3 linii de afaceri

Societate pe acțiuni și lider de piață cu o experiență de 16 ani, MAGNOR oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet și schimb valutar și administrează cea mai diversificată platformă de tranzacționare pentru metale preţioase, electronice, bijuterii şi produse de lux.

  • Împrumuturi pe termen scurt cu garanții aur, bijuterii din aur, diamante și bijuterii cu diamante, electronice, ceasuri de marcă, genți de lux.

  • Platformă de tranzacționare pentru o gamă largă de produse: bijuterii noi din aur, bijuterii cu diamante, ceasuri de marcă și genți de lux de la branduri internaționale, participând activ pe piața globală a produselor de lux.

  • Servicii de schimb valutar pentru cele mai utilizate monede: euro (EUR), dolari (USD), lire sterline (GBP) și franci elvețieni (CHF); transfer de bani în parteneriat cu Western Union.

Istoria noastra

În cei peste 16 ani de experiență, MAGNOR Holding s-a evidențiat în piața de profil prin profesionalism,inovație și o creștere accelerată a cifrei de afaceri. Transparența comunicării companiei, principiile de guvernanță corporativă și procesul de digitalizare consolidează poziția de lider în domeniile de activitate.

2008

Claudiu Diaconu înființează compania Digital Sale SRL.

2010

CreditAmanet deține 10 agenții până la finalul anului.

2012 - 2014

Introduce segmente noi precum ceasuri și genți de lux, electronice și diamante.

2015-2017

Înființarea Holding-ului CreditAmanet. Introduce segmentul de bijuterii noi.

2018

Dezvoltarea unui software ERP propriu.

2020-2021

Grupul își dublează cifra de afaceri și accelerează procesul de digitalizare.

2022

CreditAmanet devine societate pe acțiuni.

2024

CreditAmanet devine MAGNOR, în urma procesului de rebranding.