BUY BACK ELECTRONICE

Vino cu un telefon vechi și alege unul aproape nou din oferta MAGNOR! Dacă te gândești să achiziționezi electronice aproape noi, programul Buy-Back, îți permite să renunți la vechiul obiect în favoarea unuia mai nou și performant din gama electronicelor noastră.

Multe dispozitive electronice conțin materiale periculoase și poluante care pot afecta mediul înconjurător și sănătatea umană dacă nu sunt eliminate corespunzător. Prin intermediul programului Buy-Back Electronice de la MAGNOR, dispozitivele electronice vechi sunt reintroduse în circuitul economic, reducând astfel cantitatea deșeurilor electronice și necesitatea extragerii de resurse naturale pentru a produce noi dispozitive.

Programul nostru promovează conceptul de economie circulară, în care resursele sunt utilizate în mod sustenabil și reciclate pentru a prelungi ciclul de viață al acestora. Acest lucru este esențial pentru reducerea consumului excesiv de resurse și a impactului asupra mediului înconjurător.

Ce presupune programul de Buy-Back?

Buy-Back Electronice reprezintă un program oferit de MAGNOR, prin intermediul căruia clienții au posibilitatea de a vinde produsele electronice pe care nu le mai folosesc sau nu le mai doresc, iar în schimbul acestora primesc un discount pentru achiziționarea unui alt device aproape nou din gama disponibilă.

La amanet online MAGNOR, toate produsele electronice sunt evaluare, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic, de către experții noștri MAGNOR. În schimbul electronicelor vechi, vei putea achiziționa altele mai noi și mai performante, la un preț avantajos.

Avantajele programului Buy Back oferit de MAGNOR

Programul Buy-Back Electronice oferit de MAGNOR aduce numeroase beneficii. Acesta îți oferă posibilitatea de a obține un produs aproape nou, pentru care nu este nevoie să plătești integral prețul. Poți achiziționa produsul și îl poți utiliza, fără să faci o investiție semnificativă în bugetul tău personal.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale programului vizează posibilitatea de a valorifica eficient electronicele vechi. Astfel, ai șansa de a recupera o parte din investiția inițială făcută pentru achiziționarea acestora. În plus, programul este accesibil, nefiind impuse restricții în ceea ce privește valoarea dispozitivului electronic. Mai mult, ai posibilitatea să realizezi schimbarea frecvent, cu ajutorul nostru, pentru a te asigura că ai mereu produse electronice performante și de ultimă generație.

Prin reciclarea componentelor electronice, se reduce semnificativ poluarea, contribuind astfel la conservarea resurselor naturale. Nu doar că se previne depozitarea inutilă a deșeurilor electronice, dar se economisește și energia necesară pentru producerea de noi dispozitive. Deoarece dispozitivele răscumpărate pot fi reutilizate sau reciclate în mod responsabil, putem vorbi de soluții ecologice și de sustenabilitate.

Ce tipuri de dispozitive sunt acceptate la MAGNOR?

De ce să nu profiți de un schimb avantajos, renunțând la telefonul vechi pentru unul aproape nou? La MAGNOR, prin programul de Buy-Back Electronice, acceptăm o gamă largă de electronice, precum telefoane, tablete, laptopuri, smartwatch.

Dispozitivul adus în program, trebuie să fie în stare bună de funcționare, să nu prezinte urme de uzură și să vină cu toate accesoriile originale. Aceste criterii sunt impuse și respectate cu strictețe.

Cu banii obținuți pe dispozitivul tău vechi, ca urmare a evaluării, poți profita de buy back iPhone pentru a deține un astfel de smartphone, spre exemplu. Din program mai fac parte și alte branduri de top. Ce spui de buy back Samsung, pentru ca un hobby, așa cum este fotografia, să poată fi dus la rang de arta? Claritatea și profunzimea fotografiilor tale pot atrage privirile celor mai importanți critici, totul cu ajutorul unui smartphone cu caracteristici deosebite!

Cați bani pot primi in magazinele MAGNOR pentru vechiul electronic?

Valoarea electronicelor pe care dorești să le vinzi la MAGNOR se determină printr-un proces de evaluare complex. În cadrul procesului de evaluare se iau în considerare o serie de factori, printre care se numără marca, modelul, vârsta, starea și funcționalitatea dispozitivului. De exemplu, un dispozitiv de ultimă generație, puțin folosit și într-o stare excelentă, va avea o valoare mai mare decât unul dintr-o serie mai veche.

După evaluare, în funcție de acești factori, expertul MAGNOR îți oferă o suma de bani pentru dispozitivul tău. Aceasta poate ajunge pana la 75% din valoarea de piață a produsului second-hand, ceea ce este un procent foarte generos comparativ cu alte programe similare.

Pentru că la noi găsești o gamă diversificată de electronice, care fac parte din produsele integrate în program, vei găsi cel puțin un dispozitiv la care doar ai visat sau care nu se mai găsește de ceva timp pe piața de profil, pe care vei avea ocazia să îl achiziționezi la un preț avantajos.

Echipa MAGNOR s-a gândit și a conceput pentru tine cel mai eficient program Buy-Back pentru ca tu să te bucuri de toate avantajele serviciilor de acest tip și pentru a-ți achiziționa cele mai performante electronice.


Programul Buy-Back Electronice oferit de MAGNOR are numeroase avantaje din punct de vedere financiar, ecologic, dar și pentru că vine în întâmpinarea unor nevoi diferite. Vino în cel mai apropiat magazin MAGNOR sau contactează Departamentul de Call Center pentru evaluare și bucură-te de avantaje! Nu mai ezita, schimbă-ți telefonul cu altul aproape nou, chiar acum!

Curios de cât ai obține? Calculează aici:
Formular BUY BACK