Folosim cele mai moderne și eficiente metode.

La noi ești sigur că obții prețul corect.

AUTENTIFICAREA AURULUI ȘI A DIAMANTELOR

Atunci când bijuteriile sunt garanții colaterale, personalul nostru instruit profesional va autentifica metalul prețios și diamantele care ornează piesa.


Vă vom cere întotdeauna permisiunea înainte de a testa articolul dvs. înainte de a începe procesul de autentificare, care include inspectarea vizuală folosind o lupă de bijutier, cântărirea articolului, dimensionarea (stabilirea greutății în carate) oricăror diamante și notând tăietura/culoarea/claritatea fiecăruia — puteți cunoaște acest proces sub numele de cei 4 C.


În plus, vom testa metalul folosind un acid special care stabilește caratele aurului.

Acest proces nu vă deteriorează bijuteria. Se efectuează pentru a asigura testarea curată, astfel încât să nu existe citiri false la articolul dvs., ceea ce ar putea reduce suma pe care vi-o putem împrumuta.

img
Curios de cât ai obține? Calculează aici:
Formular Aur

TESTAREA MĂRFURILOR GENERALE

Atunci când doriți să amanetați mărfuri generale — laptopuri, TV-uri, telefoane mobile, aparate foto, etc. — vom testa fiecare articol pentru a ne asigura că se află în stare bună de funcționare.


Acest lucru include, dar nu se limitează la inspectarea vizuală, alimentarea articolului și pornirea acestuia, și notarea în cazul în care sunt incluse accesorii.


Cu cât starea articolului dvs. este mai bună, cu atât mai mulți bani vă putem împrumuta. Acest lucru este adevărat pentru orice garanții colaterale.

NOU VS. FOLOSIT

Valorile împrumuturilor noastre se bazează pe prețurile de vânzare cu amănuntul la articolele folosite, nu pe costul articolului la momentul la care era nou.


Orice garanție colaterală care ne este predată și pusă la dispoziție pentru vânzare, care este folosită, va fi evaluată ca atare pe platforma noastră de vânzare.


Suma împrumutului pe care vi-l acordăm se bazează pe acel preț de vânzare anticipat.

Departamentul nostru intern de evaluare și cercetare analizează mii de articole, pentru a se asigura că valorile împrumuturilor noastre sunt în concordanță cu prețul de piață pentru mărfurile folosite.

STAREA GENERALĂ A ARTICOLULUI

Starea unui articol este întotdeauna luată în considerare în timpul procesului de evaluare.


Dacă un telefon vine cu accesorii și fără urme de uzură, iar un altul vine cu urme de zgârieturi, vom acorda un împrumut mai mare pentru telefonul care este în stare mai bună.

Acest lucru este adevărat pentru orice garanții colaterale.

De la 09:00 la 21:00

021 310 40 48

contacteaza-ne pe mail

contacteaza-ne pe chat