Cursuri Competitive.

MAGNOR oferă un mediu sigur și transparent.

Serviciile de schimb valutar sunt necesare oricând. MAGNOR vă pune la dispoziție servicii de schimb valutar, potrivite nevoilor dumneavoastră. Oferim un curs valutar atractiv, pentru cele mai utilizate valute.

Dacă ai nevoie de soluții rapide și servicii profesioniste, te așteptăm în cel mai apropiat magazin MAGNOR.

Cum funcționează schimbul valutar la MAGNOR?

Serviciile de schimb valutar prin amanet vă permit conversia unei anumite valute în alta. Aceste soluții sunt utile atât persoanelor fizice, care pot avea nevoie să schimbe valută pentru călătorii sau pentru alte scopuri personale, cât și companiilor, care realizează schimburi valutare în cadrul tranzacțiilor comerciale internaționale.

Casa de schimb valutar MAGNOR oferă servicii de schimb valutar amanet, cu rate de tranzacționare avantajoase, pentru principalele valute utilizate. Cotele de schimb sunt stabilite în funcție de o serie de factori, cei mai importanți fiind volatilitatea pieței valutare și fluctuațiile economice globale. Aceste rate sunt actualizate în timp real, pentru a reflecta cele mai recente condiții de pe piață. Astfel, veți putea fi siguri că primiți valoarea corectă pentru valuta pe care doriți să o schimbați, în orice moment.

Casa de amanet online MAGNOR oferă servicii de schimb valutar online, simplu și eficient, concepute pentru a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor. Acceptam o gamă largă de monede internaționale și chiar și pe unele mai rar tranzacționate, dacă suntem anunțați înainte.

Care sunt pașii schimbului valutar la MAGNOR?

După depunerea valutei, calculăm suma corespunzătoare în moneda dorita și vă oferim banii aferenți conversiei. Limitările de schimb pot varia în funcție de specificul fiecărei agenții, dar, în general, puteți schimba orice suma doriți, de la câțiva lei până la sume mai mari, în funcție de disponibilitatea valutei respective.

Oferim și servicii conexe, consultanță pentru schimb valutar, asistență pentru tranzacții mari și oferte de preț deosebite pentru schimb valutar la amanet.

Avantajele serviciilor de schimb valutar amanet

Utilizarea unui amanet pentru schimb valutar vine cu o serie de avantaje legate de costurile care pot fi mai reduse decât în cazul instituțiilor financiare tradiționale, ceea ce face schimbul de valută mai accesibil. De asemenea, serviciile de schimb valutar la amanet sunt, de obicei, mult mai facile și convenabile. Avem o vastă rețea de agenții la nivel național și programe de funcționare extinse, ceea ce înseamnă că puteți face schimbul de valută oricând doriți, fără a mai fi constrânși de programul de funcționare al băncilor.

Taxele și comisioanele de curs valutar pot influența costul final al tranzacției. La noi aveți rate de schimb avantajoase, pentru toate tipurile de valute tranzacționate, astfel încât să nu pierdeți bani la trecerea de la o moneda la alta.

Siguranța și conformitatea sunt două dintre principalele preocupări ale MAGNOR. De aceea, compania noastră ia măsuri stricte pentru a asigura securitatea tranzacțiilor și pe cea a clienților. Acestea includ verificarea identității celor care solicită schimbul valutar prin amanet, analiza valutelor și conformitatea cu reglementările naționale și internaționale privind serviciile de schimb valutar.

Pe lângă schimbul valutar la amanet, MAGNOR oferă și servicii suplimentare, precum transfer de bani, în siguranță, oriunde și oricând, cu disponibilitate imediata de la depunerea sumei.

Monedele prezente în schimbul valutar MAGNOR

MAGNOR, prin serviciul său de schimb valutar amanet, are posibilitatea de a tranzacționa monede populare, cum ar fi euro (EUR), dolari americani (USD), lire sterline (GBP), franci elvețieni (CHF). Daca ai nevoie să schimbi altă valuta, precum dolarul canadian (CAD), îi poți întreba pe experții noștri, direct pe site, dacă valuta pe care o dorești este disponibilă.

Atenție!!! NU tranzacționăm monede!

Puteți lua legătura cu noi și telefonic. Numărul de telefon call center disponibil, zilnic, în intervalul orar 09.00 - 21.00, este 021 310 40 48. Astfel, daca aveți nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!

Valoarea schimbului valutar prin amanet pentru diferite monede este stabilita în conformitate cu ratele de schimb curente de pe piață valutara. Aceste rate fluctuează în mod constant, de la o zi la alta, dar și pe parcursul zilei, în funcție de o serie de factori economici și politici. Prin urmare, este important să înțelegeți aceste fluctuații, pentru a putea face cele mai bune alegeri de schimb valutar. MAGNOR oferă informații actualizate despre ratele de schimb valutar, pentru a vă ajuta în luarea deciziilor!

Pentru sume mai mari există posibilitatea negocierii unui curs preferențial, dacă sunteți clientul nostru. Pentru siguranță tranzacționării unor sume de valute mari, vă rugăm să anunțați agenția unde doriți să realizați operațiunea înainte, pentru a vă asigura că dispunem de valuta respectivă și va putem furniza acest serviciu la cele mai înalte standarde!

MAGNOR – Experții tăi în schimb valutar!

Casa de schimb valutar MAGNOR oferă servicii variate. Echipa MAGNOR are experiență îndelungata pe piața de profil și se asigură că prestațiile și produsele oferite răspund cerințelor clienților. Suntem o instituție non-bancara prezenta pe piață încă din anul 2008. Profesionalismul și dedicarea sunt atuurile noastre, iar promptitudinea și corectitudinea ne caracterizează!

Suntem pregătiți să vă punem la dispoziție servicii de schimb valutar prin amanet, dar și servicii de creditare pe termen scurt, tip amanet, alături de tranzacționare de metale prețioase, electronice, bijuterii și produse de lux, pe cea mai diversificată platformă disponibila în Romania. Așadar, la noi, puteți beneficia de 3 tipuri de servicii ce acoperă o gama variata de acțiuni. Suntem alături de dumneavoastră și va sprijinim în atingerea obiectivelor stabilite și în obținerea succesului în afaceri!

Daca sunteți în căutarea unei case de schimb valutar prin amanet puteți opta, cu încredere, pentru serviciile MAGNOR. Pentru orice detalii legate de cursul valutar, nu ezitați să contactați echipa noastră, online sau telefonic! Suntem aici pentru a oferi servicii de calitate in orice împrejurare!

Ne poți contacta mai jos:

*Timpul de răspuns este între 1-2 zile

icon

Toate magazinele noastre sunt protejate și respectă toate standardele de siguranță.

icon

Oferim servicii la un nivel ridicat de profesionalism, avem toată atenția îndreptată către client.

icon

Bunurile sunt etichetate și depozitate cu o atenție deosebită. În plus, sunt păstrate într-un mediu securizat.

icon

Respectăm toate normele legale. Oferim transparență 100% atât față de autorități, cât și față de clienții noștri.