Angajamente ESG

MAGNOR își asumă angajamentul ferm față de principiile ESG, promovând practici responsabile în toate aspectele activității sale. Compania se concentrează pe protejarea mediului, sprijinirea comunităților și adoptarea unei guvernanțe transparente și etice. 

Asociația Bine Pentru Oameni

MAGNOR se implică activ în comunitate prin intermediul Asociației Bine Pentru Oameni, oferind sprijin și sponsorizare celor care au nevoie de susținere. Prin proiectele sale, ABPO se angajează să contribuie la dezvoltarea pozitivă a societății și la crearea unui viitor mai bun.

Școala de Vară MAGNOR

În cadrul organizației, punem accent pe dezvoltarea personală și profesională a angajaților noștri și a familiilor acestora. Este o bucurie să vă prezentăm Școala de Vară "Golden Future", un program dedicat copiilor angajaților MAGNOR.

Educație Financiară

Educația financiară reprezintă fundamentul unei abordări responsabile față de gestionarea resurselor financiare. Prin învățarea conceptelor legate de economisire, investiții, gestionarea datoriilor și planificarea bugetului, dezvoltăm competențe esențiale pentru a naviga într-o lume financiară complexă.